Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

ZVOLEN 6. 6. 2021 - Prvá júnová nedeľa patrila vo Zvolene zvieratám a ich priaznivcom. Mesto Zvolen a OZ Psíčkari z Banskej Bystrice organizovali už piaty ročník Korza v znamení zvierat.

Celou akciou už tradične sprevádzala návštevníkov moderátorka Janka Hospodárová a to za účasti primátorky Zdenky Balkovičovej. Organizátorom pod vedením Lucii Kleinovej sa podaril pripraviť skutočne výborný program. Okrem zvieracích miláčikov si prišli na svoje aj priaznivci rozprávok. Rozprávku o Psíčkovi a mačičke mohli vidieť v podaní divadla Zelienka. Pre deti boli pripravené taktiež tvorivé dielne a skákací hrad. O hudobné vstupy sa postarala kapela Jaro Filip tribute band.

Samozrejme na nedeľnom korze nemohli chýbať zvierací miláčikovia. So svojimi majstrovskými kúskami svojich zverencov sa postupne predviedli občianske združenia zo Zvolena a Banskej Bystrice. Diváci tam mohli vidieť rôzne ukážky poslušnosti a tiež sa niečo dozvedieť o starostlivosti štvornohých miláčikov.

Nezvyčajným hosťom boli na tomto korze kalifornské dážďovky. V stánku spoločnosti Envi CARE GR s.r.o. sa mohli všetci čo to dozvedieť o kompostovaní v byte, ale zapojiť sa do pokusu o zápis nového slovenského rekordu. Úloha bola jednoduchá, pomôcť tieto tiché stvorenia nakŕmiť. Do tejto aktivity sa zapojilo 197 účastníkov, a položili tak základy slovenského ustanovujúceho rekordu - najviac ľudí, ktorí chovali kalifornské dážďovky.

eko dazdovky zv 001

eko dazdovky zv 002

eko dazdovky zv 003

eko dazdovky zv 004

eko dazdovky zv 005

eko dazdovky zv 006

eko dazdovky zv 007

eko dazdovky zv 008

eko dazdovky zv 009

eko dazdovky zv 010

eko dazdovky zv 011

eko dazdovky zv 012

eko dazdovky zv 013

eko dazdovky zv 014

FOTO: Slovenské rekordy 

Friday the 19th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.