Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

BRATISLAVA 13. 1. 2021 - Jozef Horvatovič z Bratislavy sa rozhodol , že prekoná vlastný rekord. Dal si spraviť číro. Po doručení fotografií sme zistili, že dĺžka vlasov po ostrihaní dosahovala dĺžku 35 cm. Vylepšil tak svoj minuloročný rekord, ktorý mal hodnotu 26 cm. 

 Podholené vlasy, ktoré prenikli módy, majú takisto korene v alternatívnej scéne - hoci nie práve v punkovej subkultúre, tá si ho osvojila až neskôr. Pri tomto strihu je časť vlasov na jednej ale aj na druhej strane hlavy viditeľne oholená, zatiaľ čo zvyšok vlasov ostáva v pôvodnej forme. Tento štýl vzkriesila modelka Alice Dellal v roku 2008, keď začala nosiť účes s dlhými vlasmi na jednej strane, pričom na druhej mala vlasy nad uchom vyholené. Neskôr tento trend začali nasledovať aj ďalšie mediálne známe osoby, ako trebárs speváčka Rihanna.

IMG 4503

IMG 4506

IMG 4509

FOTO: Slovenské rekordy/archív rekordmana

Friday the 19th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.