Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

St. Louis 25. januára 2020 (TASR) - Prvá časť All Star víkendu zámorskej hokejovej NHL tradične patrila súťažiam zručnosti. V nich predviedol svoju rýchlosť Kanaďan Matthew Barzal, ktorý časom 13,175 sekundy tromfol obhajcu prvenstva Connora McDavida. Súťaž o najtvrdšiu strelu vyhral obranca Shea Weber, ktorého pokus dosiahol 171 km/h.

Hráči súťažili v St. Louis v piatich rôznych disciplínach. Barzal triumfoval v jednej z najsledovanejších disciplín a víťaza predchádzajúcich troch ročníkov McDavida predstihol o takmer 40 stotín sekundy.

Kanadský obranca Weber vystrelil rýchlosťou približne 171 kilometrov za hodinu a pri štvrtom triumfe v kariére ťažil aj z neúčasti Zdena Cháru, ktorý v tejto disciplíne dominoval päťkrát. Slovenský obranca je naďalej držiteľ rekordu, keď v roku 2012 vystrelil rýchlosťou 175 km/h.
Presnosť streľby sa stala korisťou Jaccoba Slavina. Obranca Caroliny, ktorý na All Star víkende nahradil klubového spoluhráča Dougieho Hamiltona, trafil štyri terče v bránke za 9,505 s. Ako jediný sa dostal pod hranicu 10 sekúnd, druhý skončil Nemec Leon Draisaitl.
Na radosť divákov v domácej aréne sa z prvenstva v disciplíne o najdlhšiu sériu brankárskych zásahov tešil Jordan Binnington. Brankár vlaňajšieho víťaza Stanleyho pohára si pripísal 10 zákrokov.

Program spestrila súťaž Strieľajúce hviezdy (Shooting Stars), v ktorej hráči strieľali puky na terče z tribún. Víťazom disciplíny, na ktorej sa zúčastnili aj dve zástupkyne ženských tímov, sa stal Patrick Kane z Chicaga.
Súťaže zručnosti spestril ženský duel vybraných hokejistiek Kanady a USA. Zápas na 2x10 minút vyhrali Kanaďanky 2:1.

„Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona“.

Tuesday the 23rd. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.