Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

KOŠICE 28. 8. 2022 - Hobbyhorsing je na Slovensku relatívne nové športová disciplína, ktorá si však získava čoraz viac priaznivcov. Súťažiaci v hobbyhorsingu používajú športovú pomôcku hobbyhorse (je to napodobenina konskej hlavy, ktorá ja pevne uchytená na drevenú palicu) na plnenie súťažných disciplín. Medzi najobľúbenejšie disciplíny patrí parkúr – preskok cez prekážky.

Aj z tohto dôvodu sa Hobbyhorse Slovakia (https://hobbyhorseslovakia.com/) rozhodla zorganizovať na Slovensku pokus o najvyšší skok do výšky cez prekážku. Pokus bol súčasťou stretnutia priaznivcov hobbyhorsingu na východnom Slovensku, ktoré sa konalo v Košiciach 28. augusta 2022. Na preskok sa zaregistrovalo celkom 13 súťažiacich.

Preskakovala sa prekážka, ktorá má maximálnu výšku 150 cm, s tým, že súťažiaci začínali na výške 80 cm, ktorá sa postupne navyšovala. Každý účastník mal 2 pokusy na preskok. Slovenský rekord si zaknihovala Lea Machyniaková, ktorá zdolala prekážku vo výške 110 cm. K rekordu blahoželáme a zasielame certifikát a medailu.

Hobbyhorse Slovakia pripravuje organizovanie ďalších pokusov o preskok a prekonanie slovenského rekordu na svojich budúcich podujatiach. Informácie o hobbyhorsingu a Hobbyhorse Slovakia nájdete na hobbyhorseslovakia.com. VIDEO TU.

DSC 0568a

DSC 0600a

DSC 0509a

IMG 9184a

FOTO: Slovenské rekordy/ archív organizátora rekordu

 

Friday the 19th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.