Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2

Hodnotenie používateľov: 1 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

muzeumpoisteniaSVIDNÍK 27. 8. 2023 -  Prvé virtuálne múzeum poistenia na Slovensku má sídlo na východnom Slovensku v meste Svidník. Sú tu archivované rôzne historické artefakty z poisťovní pôsobiacich na našom území od 19. storočia po súčasnosť. Viac o múzeu poistenia sme sa dozvedeli od Tomáša Kromku, zakladateľa tohto zaujímavého a ojedinelého múzea. Súčasťou múzea je dnes množstvo starých historických poistných zmlúv a tlačív, reklamných letákov, plagátov, reklamných predmetov, predmetov dennej potreby v poisťovni, písacích strojov, počítacích strojov, telefónov, smaltovaných tabuliek a dokonca aj originálneho oblečenia. Všetko v počte viac ako 1700 kusov. Len samotných zmlúv tu je archivovaných 716 kusov. A to sa stalo aj údajom pre zápis do knihy slovenských rekordov. Ako moderné múzeum chce jeho zakladateľ byť súčasťou aj budúcnosti poisťovníctva a prinášať expozície nielen vo fyzickej forme, ale aj ako súčasť virtuálnej reality. K tejto jeho vytrvalej práci prajeme veľa síl, trpezlivosti a zasielame mu certifikát a medailu. 

poist zml 01

poist zml 02

poist zml 03

poist zml 04

poist zml 05

poist zml 06

FOTO: © SLOVENSKÉ REKORDY/archív organizátora rekordu

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie textov a fotografií zo zdrojov webstránky slovenskerekordy.sk bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora je porušením autorského zákona.


https://www.muzeumpoistenia.sk/

 

Thursday the 9th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.