Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

STARÁ ĽUBOVŇA – 17. 9. 2023 - Občianske združenie Kultúra so srdcom zo Starej Ľubovne minulý rok pripravila rekord - najviac jarmočníkov v kroji. Na tejto charitatívnej akcii vyzbierali malému Martinkovi Labantovi účastníci podujatia na rekonvalescenciu takmer 2.000 euro. VIAC TU. 

Tento rok pripravilo združenie benefičný kalendár na rok 2024 s názvom Dobré srdce a na tradičnom jarmoku, ktorý sa bude konať v dňoch  22. 9 - 23.9.2023, chcú zintenzívniť jeho predaj a výťažok venovať 14-tim deťom a mladým s hendikepom.

Miroslav Vrábeľ predseda OZ verí, že sa akcia podarí a podpora rodinám, ktoré zvádzajú ťažký každodenný boj s jediným cieľom – pomôcť svojim deťom a uľahčiť im život, nájde odozvu u mnohých ľudí, ktorí podporia túto myšlienku. Preto túto aktivitu budú sledovať aj Slovenské rekordy.

Jarmok otvorí svoje brány v piatok  22. 9. 2023 o 15,30 hodine sprievodom v meste. Potom o 16. hodine slávnostne otvoria už 30. ročník Ľubovnianskeho jarmoku.

Kontakt na predsedu OZ Miroslava Vrábeľa je – mobil: 0908560254, e-mial: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Akciu podporili: Slovenské rekordy, Kultúra srdcom Divadlo Jonáša Záborského, Mesto   Stará Ľubovňa, Prešovský samosprávny kraj.

❗️❗️❗️Ku každému zakúpenemu kalendáru bude pridelený grátis jeden lístok do jarmočnej tomboly ❗️❗️❗️

 

plgat sl


 

Friday the 3rd. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.