Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

BRATISLAVA 13. 11. 2020 - Dnes veľmi populárne podholené vlasy, ktoré prenikli módy, majú takisto korene v alternatívnej scéne - hoci nie práve v punkovej subkultúre, tá si ho osvojila až neskôr. Pri tomto strihu je časť vlasov na jednej strane hlavy viditeľne oholená, zatiaľ čo zvyšok vlasov ostáva v pôvodnej forme. Tento štýl vzkriesila modelka Alice Dellal v roku 2008, keď začala nosiť účes s dlhými vlasmi na jednej strane, pričom na druhej mala vlasy nad uchom vyholené. Neskôr tento trend začali nasledovať aj ďalšie mediálne známe osoby, ako trebárs speváčka Rihanna.

Jozef Horvatovič z Bratislavy sa rozhodol , že tiež si dá spraviť číro. Po doručení fotografií a formulárov svedkov sme zistili, že dĺžka vlasov po ostrihaní dosahovala dĺžku 26 cm a že má pol hlavy ostrihanej - vyholenej čo je prvým predpokladom pre uznanie rekordu.Vlasy si síce nevytvaroval do výšky. Jeho odvahu a dobrú dokumentáciu hovoriacu o pokuse, ktorú doložil sme rekord uznali. Možno sa tento rekord stane pre  niekoho výzvou.

IMG 3837

IMG 3789

IMG 3827

IMG 3837

FOTO: Slovenské rekordy/archív rekordmana

Thursday the 18th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.