Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

SENEC 16. 11. 2020 - Do Knihy slovenských rekordov sme zaznamenali dva unikátne rekordy zo sveta športu. Oba sa týkali basketbalu. Aktérom obidvoch je mladý nádejný športovec Matej Koza zo Senca - ligový basketbalový hráč, vo veku 12 rokov. Prvý rekord je maximálny počet za sebou trafených trestných hodov - podarilo sa mu dať v rade za sebou presne 25, Stalo sa tak počas tréningu a rekord je zaznamenaný na videu. 
Okrem toho za zmienku stojí aj Matejov nezabudnuteľný moment z MSR 2020. Opäť ako 12 ročný hráč hrajúci za staršiu kategóriu U13 skóroval počas majstrovského zápasu tzv. "buzzer beater" t.j. kôš s klaksónom a k tomu ešte z veľkej vzdialenosti.Matejovi sme zaradili aj tento zaujímavý športový výkon medzi slovenské rekordy. Rekordmanovi blahoželáme a prajeme veľa úspechov v jeho športovej kariére.

baske kose 1

baske kose 2

buzer 1

buzer 3

buzer 2

Basketland Camp

Ligovy zapas TTvsLV

Pri kos 2

FOTO - FOTO Z VIDEA: Slovenské rekordy/archív rekordmana

 

Saturday the 20th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.