Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

ČIERNA NAD TISOU 18. 06. 2021 - Napísala nám Antónia Kozáková z Ruskej, okre Michalovce. Opäť sa mi splnil môj ďalší veľký sen. Do Čiernej Nad Tisou prišla pani prezidentka SR Zuzana Čaputová. Keď som sa to dopočula veľmi som sa tomu potešila a dúfala som v kútiku duše, že sa mi podarí s ňou stretnúť. Tiež som si predsavzala získať na servítku jej podpis.

A stalo sa tak. Najprv som sa jej predstavila povedala, že som 9-násobná slovenská a 3-nasobná svetová rekordmanka v zbieraní servítok . Potom som ju požiadala o podpis na servítku pre istotu na dva kusy. Na záver nechýbala spoločná fotografia. Prítomní novinári tiež zbadali o koho ide tak si tiež spravili z nás fotografie.

Pani prezidetnku som obdarila malým skromným darčekom- venovala som jej vlastnú s mojou podobizňou a podpisom. Na stretnutí som mala oblečené svoje obľúbené tričko Servítková Tonka. Na záver mi podala ruku a milo sa so mňou rozlúčila. Bol to pre mňa krásny a nezabudnuteľný deň v mojom živote.

pr kozakova 001

pr kozakova 002

pr kozakova 003

pr kozakova 004

FOTO: Slovenské rekordy/archív rekordmanky

-

Wednesday the 24th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.