Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Oznamujeme Vám, že rekordy sú v mesiaci september a október vybavované s miernym omeškaním. Spôsobené to je sťahovaním a rehabilitáciami. Vybavenie žiadosti urýchlite tak, že používate pri korešpondencii jednu e-mailovú adresu,  uprednostnite adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Tiež používajte na prenos dát https://wetransfer.com/. V jednom balíku nám pošlite komplet dokumentáciu. Link na stiahnutie nám príde, keď stiahneme podklady, tak vám príde oznam e-mail, že sme podklady stiahli. Netreba volať, vypisovať a veci majú spád. Tiež vloženie linku na wetransfer do e-mailu od vás, neodporúčame. lebo pri množstve pošty sa stane, že tento odkaz neberieme za wetransferový a prejde pár dní a stane sa neaktívny. Ďalší zbytočný problém je na svete a vzniknú zbytočné nedorozumenia.

Doposielanie podkladov e-mailom padne do spamu a je problém vyhodí nám to že nie sú podklady komplet.

Urýchlite tak vybavovanie vašej žiadosti a nám zjednodušíte život, 

ĎAkujeme za pochopenie.

Thursday the 25th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.